» » » » » Carti de vizita

Carti de vizita

55.00 lei

Categories: , , , .

Product Description

CARTI DE VIZITA: format 9 x 5 cm, carton 300 g/mp, policromie o fata.
* Pretul nu contine TVA.
* Pretul include grafica si ambalajul din carton pentru seturi a cate 100 buc carti de vizita.
* Termen de executie: 1-2 zile lucratoare de la primirea BT-ului.
Orice element care compune o carte de vizita poate fi modificat in scopul obtinerii unui aspect distinct, dar aceasta implica si o cotatie a pretului corespunzatoare.
Grafica, principalul element de impact al unei carti de vizita, este oferita gratis pentru minim 300 buc.
Dimensiunile uzuale pentru cartile de vizita sunt: 9×5 cm; 9×5,5 cm si 8×5,5 cm, dar pot fi solicitate si alte dimnesiuni cum ar fi formatele duble (gen pliant).
Tipurile de carton cel mai des utilizate la realizarea cartilor de vizita sunt Mediaprint-ul si Colotech-ul de 250, 280 sau 300 g/mp. Pentru a oferi un aspect placut cartilor de vizita se poate opta si pentru carton special/texturat cu variatii de grosime intre 200 si 350 g/mp (Acquarello Avorio, Acquarello Camoscio, Acquarello Stucco Gesso, Nettuno Bianco Artico, Fildes Ultra alb embosat) dar aceasta trebuie sa fie in concordanta cu grafica.
Inscriptionarea se poate realiza prin tipar digital, tipar offset, serigrafie.
Finisarea poate imbunatati calitatea/aspectul unei carti de vizita daca este corect corelata cu tipul de carton, grafica si modalitatea de tiparire. Ca si forme de finisare se pot recomanda urmatoarele: plastifiere mata sau lucioasa, lacuire selectiva, colturi rotunjite, embosare, stantare.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Carti de vizita”