Serviciile oferite de Okkadou se caracterizează prin calitatea deosebită a materialelor şi precizia execuţiei. De asemeni, rapiditatea cu care onorăm comenzile precum şi preturile fără concurenţă ne recomandă drept unul dintre cei mai buni furnizori în domeniul producţiei publicitare.

Beneficiind de utilaje şi materiale de cea mai bună calitate, Okkadou îşi propune să ofere clienţilor săi cele mai eficiente modalităţi de promovare şi de creare a unei imagini profesionale,
printr-o gama largă de produse şi servicii deosebit de flexibile.

Avem peste 18 ani de experienţă în producţia publicitară. Am început de la dorinţa de a imprima pe orice şi am ajuns să oferim produse din ce în ce mai complexe. Astăzi, oferim soluţii atât pentru clienţi locali, cât şi pentru cei naţionali, atat pentru firme cat si pentru persoanele fizice. Avem un potofoliu consistent de produse, la care am adăugat servicii de identitate vizuală, tocmai din dorinţa de a acoperi cât mai mult din nevoile celor care ajung la noi.

Înainte de toate, avem întotdeauna în vedere o serie de obiective clare şi transparente, pe care le setăm împreună cu clienţii şi pe care le atingem de fiecare dată. Pentru asta am construit o echipă profesionistă, cu abilităţi şi cunoştinţe complementare, capabilă să facă faţă provocărilor din ce în ce mai mari.


Imaginea creată clienţilor noştri este totodată şi cartea noastră de vizită. De aceea acordăm importanţa deosebită proiectelor pe care le realizăm.

Suntem pasionaţi de ceea ce facem şi credem cu tărie că adaptarea permanentă la cerinţele pieţei face parte din succes.